За поредна година представителите на попфолк ритмите показаха, че са

...
За поредна година представителите на попфолк ритмите показаха, че са
Коментари Харесай

Чалгата яхна ските: Коцето и синът му фучат по пистите, Джена се пази заради бременността


За поредна година представителите на попфолк ритмите демонстрираха, че са еднообразно положителни както с микрофона, по този начин и с щеките.
Джена, Тони Дачева, музикантите от оркестър " Канарите " и тази година избраха курорта Пампорово за своята зимна почивка. Първа с снимки от ски пистите се означи Тони Дачева. Не е загадка, че певицата е ревностна почитателка на ските и зимните спортове и не пропуща сезон, в който да не развее коси по пистите.

 

 Тони Дачева фучи по белите писти

Тони Дачева фучи по белите писти

Джена също обожава зимата, снега и скоростите по ски пистите. Но тази година поради своята бременност с второто си дете тя се въздържа от екшън сцените. За разлика от нея брачният партньор й Атанас Стоев-младши, който е част от състава на " Канарите ", и първородният им наследник Атанас-трети на драго сърце се спускат по баирите в Пампорово.
" Поздрави от Пампорово. Hаки (бел. ред. - галеното название на сина й) за първи път е на пистата. Благодаря на нашите другари от ски учебното заведение, които за втора година образоват сина ни да кара ски. Невероятни експерти сте! И ние се забавляваме дружно ", съобщи прочувствено Джена.

Компания на Джена, Наско и детето им в зимния курорт в Родопите вършат Атанас Стоев-Канара и Надя Стоева . Двамата избират разходките в планината, избират да пият кафе в кулата " Снежанка " и по този начин се зареждат с положителни страсти за нови фолклорни мелодии.

Сред ветераните на белите писти е Константин, който от години фучи по скатовете и към този момент има сериозен опит. Когато не е във фитнеса, той поддържа своята спортна форма със ски, до момента в който брачната половинка му Надя е запалена по сноуборда. Двамата възпламениха и двете си деца към зимните спортове и малчуганите също натрупат опит благодарение на ски учители. Коцето даже показа кадър на сина си Александър, който не наподобява удовлетворен от зимното предизвикателство, само че все пак продължава с образованието си да резервира баланс върху двете дъски.
 

 Коцето и синът му Александър дружно карат ски

Коцето и синът му Александър дружно карат ски

Друг огромен фен на зимните спортове е Фики, който към този момент не се снимал на пистата, само че надали е пропуснал да си повиши адреналина с няколко бързи спускания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР