За поредна година полицейски служители и деца от Тутракан проведоха

...
За поредна година полицейски служители и деца от Тутракан проведоха
Коментари Харесай

В Тутракан отново проведоха кампанията „Посланията на есенния лист“

За поредна година полицейски чиновници и деца от Тутракан организираха превантивната акция по пътна сигурност „ Посланията на есенния лист “. Тя се осъществя към този момент 12 години по самодейност на Националния замък на децата и с поддръжката на районните структури на Министерство на вътрешните работи в цялата страна.

Като сътрудници в акцията се включиха Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните и Общинския център за извънучилищни действия.

На една от оживените улици в града учениците от 3.б клас при СУ „ Йордан Йовков “ подаряваха цветя и тематични флаери на водачите на моторни транспортни средства и ги призоваваха да бъдат деликатни на пътя, да пазят пешеходците и да не надвишават скоростта. За сигурността им се грижеха полицейските чиновници Ангел Светославов, Андриан Йорданов и Здравко Стоянов, които преди този момент се увериха, че учениците добре познават и съблюдават разпоредбите за придвижване.

За положителната си работа и с цел да се открояват на пътя при понижената видимост през есенно-зимния сезон, децата получиха светлоотразителни детайли и раници в предупредителен цвят с дарове, обезпечени от Групово дело „ Национална полиция “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР