Събирането на пластмасови капачки продължава със своите благотворителни каузи. Врачанският

...
Събирането на пластмасови капачки продължава със своите благотворителни каузи. Врачанският
Коментари Харесай

Във Враца Капачки за бъдеще на стадиона във Враца -28 април от 10-14 ч.

Събирането на пластмасови капачки продължава със своите благотворителни дела. Врачанският клуб за Бъдеще, като част от националната акция " Капачки за бъдеще " провежда следващото събиране.

Всеки който желае да съобщи събраните от него капачки, кенове и пластмасови шишета може да го направи тази неделя на 28 април сред 10.00 ч. и 14.00 ч. пред градския стадион.

Каузата е за закупуване на шеста неонатологична кола за спешна помощ. Само преди месец огромната акция съумя да зарадва врачанската болница с кола за спешна помощ за безвредно и комфортно транспортиране на хора за хемодиализа.

Специализираният медицински автомобил разполага с платформа за хора в инвалидни колички. Над 20 пациенти от цялата врачанска област се транспортират два пъти в седмицата за сполучливото лекуване на бъбречната непълнота.

Ето какво съобщи уредника Лазар Радков от " Капачки за Бъдеще ":

" Продължаваме да оказваме помощ и сме признателни на хората, които поддържат идеята и тук също имаме доста сериозен клуб във Враца, " Клуб за бъдеще Враца ", който с изключение на, че подкрепят идея по време на акциите и през останалото време поддържат и развиват начинания които са в интерес на Враца, района и хората ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР