За пореден път представител на ГЕРБ издава присъди, вместо съда.

...
За пореден път представител на ГЕРБ издава присъди, вместо съда.
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Откъде Менда Стоянова е запозната с доказателствата по делото на Манол Генов и влияе ли тя на изхода на разследването?

" За следващ път представител на ГЕРБ издава присъди, вместо съда. Г-жа Менда Стоянова съобщи, че скоро ще бъде потвърдено пазаруване на гласове от депутата Манол Генов. Питаме - от кое място госпожа Стоянова е осведомена с доказателствата по делото и въздейства ли тя на изхода на следствието? " Това декларира ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя напомни, че в правова страна това е закононарушение.

" Не се изненадваме, тъй като това е моделът ГЕРБ. Той се показваше в наказание на български лекари от трибуната на Народно събрание от господин Цветанов. Те се оказаха почтени ", акцентира тя. По нейните думи България с парите на данъкоплатците изплаща хиляди левове поради ГЕРБ, откакто сме наказани в Страсбург.

" По същия метод беше заклеймяван кметът на Асеновград Емил Караиванов. Днес всички обвинявания към него са снети, само че никой от ГЕРБ не понесе отговорност за оклеветяване името му без съд и присъда. В същото време депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, със свален имунитет и повдигнато обвиняване, който е в основата на " Кумгейт " в Хасково, е защитаван и възхваляван от депутатите на ГЕРБ, които отхвърлиха да го освободят от Народно събрание. Кметът на Хасково си е на поста. Ето от този модел ГЕРБ желаеме да се освободим. Всички техни обвинени и обвинени са чисти и почтени ", сподели още Нинова.

Според нея всеки, който се осмели да подлага на критика властта, е осъждан авансово, без съд и присъда. " Това е цялостно заличаване на правовата страна, изтриване на институциите и налагане на модела - една партия-една страна ", съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР