За пореден път показах непокорство и ми падна охраната. Това

...
За пореден път показах непокорство и ми падна охраната. Това
Коментари Харесай

Христанов: За пореден път показах непокорство и ми падна охраната, а Таки си върна царството

За следващ път демонстрирах неподчинение и ми падна защитата. Това е доста неприятен знак, тъй като една страна би трябвало да може да демонстрира, че пази борците си, които в действителност са отстоявали държавните ползи. Това съобщи някогашният зам.-министър на земеделието и ръководител на " Единение " Иван Христанов.
" Държавата в лицето на БАБХ е изкупила оборудването на лабораторията на Капитан Андреево. Това е извънредно, тъй като те споделят, че са изкупили бизнес. Стойността на този бизнес на границата, в случай, че от 2022 година държавната политика на границата е да има единствено страна, е нула. Оборудването коства към 3 млн. лв.. Тоест там е осъществена една хубава награда към 7 млн. лв. и то за компания, която от службите обвързаха с Ами. Най-точно казано върнаха мафията. Това ОПГ, което ние махнахме, се връща ", сподели той.
" Фирмите на границата събират кеш. От Национална агенция за приходите споделиха, че когато има държавни пространства, дадени за сериозна активност и са настанени 2-3 компании, постоянно разкриват, че това са перачниците на този кеш. От там минават корупцията, опиатите, мигрантите – безусловно всичко би трябвало да могат да го прекарат от някъде ", разкри Христанов.
По думите му пратките с опиати минават през товаро-разтоварната активност. Според него някой желае да върне каналите за опиати на границата.
„ Вече можем да кажем: Таки си върна царството. Таки ще вземе парите. Остава въпросът с кого ще ги дели, с коя политическа върхушка”, сподели още той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР