За пореден път отиваме към ненужни парламентарни избори. Нагласата е

...
За пореден път отиваме към ненужни парламентарни избори. Нагласата е
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: За пореден път отиваме към ненужни парламентарни избори

За следващ път отиваме към ненужни парламентарни избори. Нагласата е нашият апел от 2016 година най-накрая да се осъществя - да има нормалност в политиката, с цел да преодолеем проблемите. Без да преодолеем политическата рецесия, няма по какъв начин да преодолеем другите проблеми. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ откакто от Движението внесоха документи за регистрация в ЦИК за идните предварителни парламентарни избори на 2 април.

„ Реакцията на България в помощ на потърпевшите от земетресенията в Турция е мотив за национална горделивост. цяла България, без значение от политическата принадлежност се включи в акцията на Движение за права и свободи за помощ на потърпевшите. Не единствено по време на бедствия би трябвало да се активизираме и да преодоляваме проблемите. Тази политическа рецесия е от две години и половина. За следващ път отиваме към ненужни парламентарни избори. Когато липсва разговорът на терена на политиката, няма по какъв начин да има нормалност, няма по какъв начин да има болшинство, няма по какъв начин да има постоянен кабинет. За разговор призоваваме от 2016 година ", сподели още Мустафа Карадайъ.

" За нас е доста значимо сигналът на българския гласоподавател - едноличните ръководства водят до такива обстановки. Българският парламент направи по този начин, че даже две партии не са задоволителни за болшинство. Тоест българските жители ни споделят, че ни изпращат в разговор и съвместен надзор да ни решавате проблемите, а не да си лепите етикети един на други ", уточни Мустафа Карадайъ.
https://www.facebook.com/presscenterdps/videos/2139886289734620/
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР