За пореден път лъснаха мръсните ризи на земеделския министър от

...
За пореден път лъснаха мръсните ризи на земеделския министър от
Коментари Харесай

Фермер пред Narod.bg: Земеделието умира, министър Явор Гечев работи за зърнените босове от ГЕРБ

За следващ път лъснаха мръсните ризи на земеделския министър от Българска социалистическа партия Явор Гечев. Фермер сигнализира пред Narod.bg за нова порция безумни решения на социалиста, смърдящи на корупция.

Вече ви разказахме за врътките на Гечев в земеделието и за ролята на неговата майка Стойна, която върти напълно неслучайно най-голямата зеленчукова борса в България – тази в пловдивското с. Първенец.

Ето още скандални изяви на аления Гечев, публикуваме сигнала без редакторска интервенция:

Уважаеми господин/ госпожо Главен редактор на Narod.bg,

Докога ще чакаме благоволението на земеделския министър за отговор на нашите въпроси, които зададохме и вълнуват всички нас, свързани с прехраната на народа и развиването на българското земеделие?

Реклама

Смята ли министърът, че евросредствата се изразходват по предопределение за развиването на дребния и междинния земеделец или се работи по схеми, облагодетелстващи едрите земеделци, най-вече зърнопроизводители (за които не е загадка, че всеобщо са от ГЕРБ, б.ред.)?

Редно е това да бъде прекратено и парите да отиват действително при работещите в земеделието дребни и междинни производители.

Защо се позволява приключването на средства и за ненужни разноски, които да се дават за безбожно високи наеми на здания и паркинги, благосъстоятелност на частни лица, близки до ръководещия кръг при съществуване на задоволително свободни общински и държавни сградни фондове?

Защо министър Явор Гечев е подписвал нови контракти за наем на здания на ДФЗ с доста по-високи наеми преди приключването периода на предходните контракти, което очевидно облагодетелства доближени негови хора?

Необходима е цялостна смяна в структурата на министерството и съответните институции към него – БАБХ, ИЛАВ, ДФЗ, препоръки в земеделието, регионални и общински служби в земеделието, с цел да бъдат предотвратени одобрените схеми за рекет и източване на средства, като да бъдат реформирани и закрити тези институции. Единствено с коренни промени ще има действителна опция за развиване на българското земеделие.

С почитание, Николов
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР