За пореден път ГЕРБ показа, че е национално отговорна партия,

...
За пореден път ГЕРБ показа, че е национално отговорна партия,
Коментари Харесай

Сблъсък в Парламента е недопустим, а ГЕРБ са национално отговорна партия

" За следващ път ГЕРБ сподели, че е национално виновна партия, като избра нов ръководител на Народното събрание. Сблъсък в Парламента е неприемлив, по тази причина взехме единственото допустимо и вярно решение . Само по този начин ще запазим стабилността, което е най-добре за станата ", разяснява Цветан Цветанов на среща с представители на Асоциацията за европейско развиване на българското село, учредена от кметове на обитаеми места от община Благоевград.

 ГЕРБ публично предложи Цвета Караянчева за ръководител на Народно събрание Обновена
ГЕРБ публично предложи Цвета Караянчева за ръководител на Народно събрание

Спрямо Главчев нямало напън, Борисов му споделил: " Решавай си "

Кметовете на кметства от общината бяха на посещаване в Народното събрание по покана на депутата от ГЕРБ Даниела Савеклиева. Цветанов акцентира, че сполучливата работа на държавното управление се вижда на всички места в страната. България става все по-красива и търсена от вложители и задгранични туристи.

" Поели сме ангажимент за довършването на Автомагистрала Струма , тъй като по този начин ще дадем опция за развиването на бизнеса в област Благоевград. Ще настояваме да се построи и вторият кабинков въжен превоз в Банско , тъй като по този начин ще подпомогнем туризма, ще се развият и нови работни места ", сподели още Цветан Цветанов.

По време на срещата в Народното събрание са дискутирани бъдещи законодателни промени в областта на земеделието , значими за развиването на дребните обитаеми места в страната като цяло. Представителите на асоциацията внесоха и предложение за оптимизация на законодателството в браншове, които ще способстват за развиването на селата в България.

" Вие като кметове на дребни обитаеми места най-добре познавате проблемите на българското село. Вашата асоциация е значима за осъществяване на разнообразни начинания, които ще трансфорат селата в по-добро и привлекателно място за живеене. Народните представители от ГЕРБ се ангажираме да разгледаме и обсъдим всички оферти, които вършиме, с цел да стане по-добър животът в българското село ", разяснява Даниела Савеклиева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР