За пореден 12-ти път, екипът на платформата Камерна Сцена Пловдив“

...
За пореден 12-ти път, екипът на платформата Камерна Сцена Пловдив“
Коментари Харесай

„Камерна Сцена Пловдив“ със заявка за силен сезон и вълнуващи концерти с джаз музиката на Европа

За следващ 12-ти път, екипът на платформата „ Камерна Сцена Пловдив “ декларира планове за безкомпромисно мощен сезон в границите на годината с фокус върху млади, надарени и към този момент потвърдили се актьори на европейската джаз сцена. 

След сполучливия единадесети сезон през миналата 2021 г,. отдаден на новите планове на български джаз реализатори, през днешния ден уредниците насочат взор към музиката на Европа.

Проекти от Швеция, Полша, Словакия, Румъния, Германия и Гърция, са единствено част от потвърдилите присъединяване в платформата за идния сезон. Ще забележим и чуем: Matthias Schwengler, Jiří Kotača, Alf Carlsson, Lakis Tzimkas, Kostas Maginas.

Наред с тях се подреждат имената и на българските актьори, като Антони Дончев, Росен Захариев, Васил Спасов и доста други.

Организаторите остават правилни на задачата си за търсене и одобряване на нови различни пространства за просвета в Пловдив, като главното от тях през годината ще бъде сцената на Culture Hotspot Milcho Leviev – къща „ Иван Черноземски “ в Стария град. След другарски протегнатата ръка от съдружие „ Бизнесът за Пловдив “, двете организации са изправени пред предизвикването да трансфорат местоположението в една от горещите културни точки на Пловдив.

Проектът „ Камерна Сцена Пловдив “ се реализира с финансовата поддръжка на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2022 година.

Текущи вести можете да следите на фейсбук страницата на Culture Hotspot Milcho Leviev – къща „ Иван Черноземски “:
https://www.facebook.com/Culture-Hotspot-Milcho-Leviev-100762415882129
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР