За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на

...
За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на
Коментари Харесай

Драма по испански за Крус и Бардем, корона на красотата за Дженифър Анистън и индийско приключение за Графа

За понеделнично зареждане с сила - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните части и филмови откъси от миналите две седмици, на които си коства да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Огнена разходка



Над 5 хиляди километра изминава екипът на Графа , с цел да снима клипа към новото му парче „ Огън “ . Дестинацията са индийските улици на Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и още, които съгласно изпълнителя пасват най-добре слънчевия текст и музика. Тъкмо с тях предлагаме да стартирате всеки собствен понеделник.

От извора на душата



„ Печат от моята душа “ е новото от Миро , с което той още веднъж съумява да допре – просто тъй като песента изцяло оправдава заглавието. В нея си проличава какъв брой доста влага той от себе си, а с изключение на създател на текста, Миро е и режисьор на видеото. В него основен воин е суровата и величествена природа, на която ѝ отива и осъществяването на Теодосий Спасов.

Внимание, внимание



Петнайстият студиен албум на великата Марая Кери публично е тук и ни приканва за внимание с парчето, дало името на албума – “Caution” . Фенове и критици към този момент го хвалят за това, че в него R’n’B дивата съумява да звучи по едно и също време типичен и свежо, без многото музиканти, които вземат участие в основаването да обезличат стила ѝ, както преди се е случвало. 4 години след предходния ѝ албум в този момент общо 10-те песни може и да ни идват малко, само че си костват.

КИНО

Драма по испански



След „ Да обичаш Пабло “ Пенелопе Крус и Хавиер Бардем се събират и за „ Всички знаят “ на двукратния притежател на „ Оскар “ Асгар Фархади . Във кино лентата Лаура се връща в родното си село за сватбата на своята сестра, само че щерка ѝ изчезва във вечерта на празненството. Инцидентът ще извади нескрито остарели секрети, които не са толкоз незнайни, колкото на героите им се желае. Някои от вас несъмнено към този момент са го гледали по време на „ Киномания “, а останалите ще би трябвало да почакат известно време, до момента в който се завърти отново по кината.

Битка за повече от корона



„ Дебеланата “ споделя за младата Уилоудийн, чиято майка е кралица на хубостта. И защото думата „ някогашна “ не важи напълно пред трофеи като тази, Роузи Диксън (в ролята – Дженифър Анистън ) продължава да се изживява като звезда, само че към този момент като уредник на състезанията за хубост в тексаското си градче. Един ден Уилоудийн взема решение да се включи в състезанието, на инат на нормалните ограничения на участничките, като се пробва да промени визиите за хубост на връстничките си, а може би и тези на майка си.

Класиката оживява



Към аргументите да чакаме пролетта с детска наслада прибавяме и „ Дъмбо “ . С изключение на животните, за първи път ще забележим историята да оживява с артисти, вместо рисунки, а сърцата ни към този момент се топят при типа на дребното слонче. Режисьор на кино лентата е Тим Бъртън , само че сме удовлетворени, че версията не наподобява толкоз мрачна, колкото нормалният му почерк. Дали в действителност е по този начин, ще се убедим в края на март в компанията на Колин Фарел, Ева Грийн, Майкъл Кийтън, Дани ДеВито .

ОЩЕ

Урок по шведски



Времето на открито към този момент подготвя към зимно въодушевление и уют, с каквито асоциираме и северната родна земя на Александър Скарсгард . Актьорът и сп. Vanity Fair ви оферират безвъзмезден видео урок по шведски диалект , с който да блеснете в чужбина, а за какво не и пред някой от четримата братя Скарсгард.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР