За ползите от движението продължава да се говори все така

...
За ползите от движението продължава да се говори все така
Коментари Харесай

Още една причина да живеем активно

За изгодите от придвижването продължава да се приказва все по този начин интензивно. А и няма по какъв начин де е другояче, поради най-вече заседналия актуален метод на живот.
 Ходенето пешком, изгодите от него и какво реализираме за единствено 15 минути дневно
Ползите от 15 минути вървене дневно

Не е належащо доста, с цел да бъдем здрави

Според ново интензивната физическа интензивност усилва изгодите за здравето на сърцето ни. Докато физическата интензивност от всевъзможен тип има изгоди за общото ни здраве, то когато упражненията са с най-малко умерена активност, се следи по-голямо понижаване на риска от сърдечно-съдови болести.

За да се реализира проучването, са употребявани устройства за следене на интензивността на повече от 88 412 участници, всички от които са британци на междинна възраст, написа.

Според последващите наблюдения приемането на повече от общия размер на физическа интензивност от умерена до интензивна физическа интензивност е обвързвано с в допълнение понижаване на риска за сърдечно-съдови болести.
 Снимка 593102

И по-точно - учените означават, че честотата на сърдечно-съдовите болести е с 14% по-ниска, когато умерената до интензивна физическа интензивност съставлява 20%, а не 10% от общия разход на сила за физическа интензивност.

Това значи, че е по-добре да превърнем една ежедневна 14-минутна разходка в бърза седемминутна разходка.

Сред другите рекомендации на откривателите са да вземем за пример възрастните да се стремят да бъдат дейни всеки ден. За тях е добре всяка седмица да правят 150 минути интензивност с умерена активност или 75 минути интензивност с висока активност (като бягане).

" Умерената и интензивна интензивност води до по-голямо понижаване на общия риск от ранна гибел ", прибавят още учените.
 Нар, сърце и за какво сокът от плода е потребен
Коя е най-полезната напитка за крепко сърце

А оказва помощ и за положително храносмилане

По техните думи констатациите им поддържат елементарни послания за смяна на държанието на хората. Като да вземем за пример, че " всяко придвижване е от голяма важност ". Затова концепцията е хората да бъдат насърчени да усилят общата си физическа интензивност и в случай че е допустимо, да го създадат посредством включване на по-умерено интензивни действия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР