За подобни случаи сме чели единствено в библията – хора,

...
За подобни случаи сме чели единствено в библията – хора,
Коментари Харесай

Човекът, когото смъртта забрави – вече е на повече от 180 години!

За сходни случаи сме чели само в библията – хора, доживели до 100 и доста повече години. Днешният ни воин, обаче, е напълно действителен и живее в Индия. Дали е най-възрастният човек в света? Ето историята му:

„ Аз съм най-старият човек на света, роден съм преди 181 години. Смъртта е не запомнила за мен “.

Името му е Махашта Мураши, той е обущар от Варанаси в Северна Индия. Той твърди, че е роден през 1835 година и е живял 181 години. Ако това е правилно, тогава този човек е един от най-старите хора в света и в историята на човечеството. По-стара от него е единствено дълголетната мама Ефишо, родена преди 191 години в Нигерия, само че нейната история не е доказана сигурно.

Индийските управляващи и документите за идентичност удостоверяват думите на Мураши. Но лекарите не могат да го потвърдят, тъй като последният доктор, който го е преглеждал, умира през 1971 година.

Според известия в медиите, обущарят е роден в Бангалор на 6 януари 1835 година. След това, през 1903 година, той се реалокира във Варанси, където работи до пенсионирането си на 122 години.

– „ Аз надживях внуците си, които от дълго време са умряли. Изглежда, че гибелта изцяло не помни за мен. Не съм си и мислил, че ще доживея до 150 години, какво остава за 170. Вероятно съм вечен. И това ми дава неописуемо наслаждение ”, споделя метафизичен мъжът.

Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР