За по-малко от денонощие полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха

...
За по-малко от денонощие полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха
Коментари Харесай

За по-малко от денонощие откриха мъж, загубил се в труднодостъпна планинска местност

За по-малко от денонощие служители на реда, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха мъж, изгубил се в труднодостъпна планинска околност, оповестиха от полицията.
 ОД на МВР-Пазарджик
Всичко почнало на 21 април, когато в късния следобяд служители на реда от сектора в Брацигово и Районно управление-Пещера получили сигнал от 64-годишен гражданин на Брацигово.



Мъжът съобщил, че дружно със собствен прочут - мъж на 53 година от Габрово, тръгнали да търсят загубен в гората кон
. След като бродили известно време двамата се разделили в гората, намираща се в землището на село Жребичко.

Няколко часа по-късно мъжът от Брацигово се прибрал, само че от неговия прочут нямало и диря . Тогава той решил да алармира за случилото се в Районното ръководство в Пещера.
 ОД на МВР-Пазарджик
Полицаите претърсили региона, само че с наближаването на нощта възможностите да го намерят станали минимални, за това решили да продължат сутринта. Днес екип от 15 индивида - служители на реда от Брацигово и Пещера, горски служащи, ловци и доброволци образували екип и подхванали по-мащабно търсене.
 ОД на МВР-Пазарджик
Обхваната била територия характеризираща се с труднодостъпни скални урви , стръмни и доста рискови скатове на близкия язовир „ Кричим “, гъста растителност, както и съществуването на хищни диви животни. За огромна наслада напъните им се увенчали с триумф.
 ОД на МВР-Пазарджик
В следобедните часове, в местността „ Раздол “ мъжете разкрилия изгубилия се мъж в положително общо положение . Той е превозен в Пещера, където е прегледан от доктор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР