За по-малко от ден столични полицаи разкриха извършител на автокражба.

...
За по-малко от ден столични полицаи разкриха извършител на автокражба.
Коментари Харесай

Задържаха автокрадец след кратко преследване

За по-малко от ден столични служители на реда разкриха причинител на автокражба. Сигналът за лишен „ Фолксваген Голф “ постъпил в Девето районно управление (на МВР) през вчерашния ден към 17.30 часа.

Собственикът съобщил, че колата била отнета от ж.к. „ Люлин 1 “.

В резултат на подхванатите незабавни оперативни и издирвателни дейности тази заран, към 8.20 часа, при обход чиновници на бранш „ Охранителна полиция “ в районното ръководство забелязали откраднатата кола в придвижване, в региона на бул. „ Ломско шосе “. Въпреки подадените звукови и светлинни сигнали за прекъсване, мъжът зад кормилото траял придвижване. Полицаите го последвали със служебния автомобил и не след дълго предотвратили опита му за бягство.

Подробности за подхванатите професионални дейности по задържането на причинителя на закононарушението даде началникът на бранш „ Охранителна полиция “ в Девето районно управление (на МВР) основен контрольор Даниел Дашев. Той посочи, че арестуваният 44-годишен е с голям брой криминалистически регистрации, измежду които за обири, грабежи, в това число въоръжен, опиати, закононарушения, свързани с МПС. Мъжът ще остане в ареста за период до 24 часа. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава. Предстои отчет на материалите по случая в прокуратурата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР