За по-малко от 48 часа след взрива, при който загина

...
За по-малко от 48 часа след взрива, при който загина
Коментари Харесай

Убийството на Дугина - или те са некадърници, или ни вземат за идиоти

За по-малко от 48 часа след гърмежа, при който почина дъщерята на идеолога на " съветския мир " Александър Дугин Даря, Федералната работа за сигурност /ФСС/ регистрира, че е разкрила закононарушението. Дугина бе взривена на 20 август, към 21 часа, в колата си при овакантяване на фестивала " Традиция ", където е посетител дружно с татко си.

Предполагаемият причинител е Наталия Шабан-Вовк, която се вписва идеално в шаблона на ФСС за терорист в този миг - украинка, от Мариупол, член на " Азов ". Бе публикувана нейна " военна брошура " от батальона " Азов ", видео по какъв начин идва в Русия, заселва се в блока, където живее Дугина, напуща Русия за Естония. Беше излъчен и запис с мъж със замъглено лице, за който се твърди, че е бащата на Наталия, който удостоверява, че тя е служила в украинските въоръжени сили, само че не в " Азов ".

Картинката, съединена от ФСС, обаче е с такива логичен и фактологични пробойни, че се постановат два извода - или съветските служби са извънредно некадърни, или считат публиката за идиоти.

 

1. Как по този начин терорист се разхожда свободно из Москва

 

Според версията на ФСС Наталия Шабан-Вовк, родена през 1979  година, влиза в Русия на 23 юли 2022 година в 9.30 часа сутринта дружно с щерка си София Шабан, родена през 2010 година Не се споделя от кое място тъкмо те идват в Русия. И напущат страната на 21 август в 12.05 часа в посока Естония. Никой на никое място не ги стопира. Което е необичайно, като се има поради, че от 13 април 2022 година Наталия Шабан-Вовк попада на уеб страницата " Немезида " като член на полка " Азов ", който е разгласен в Русия за терористична организация. Публикувано бе дори " уверение " като доказателство за това. Но това не й пречи умерено да влезе и излезе през две граници на Русия с същинските си документи, да живее дълго време в Москва, да кара рядко срещан автомобил Mini Cooper с номера, които би трябвало да провокират интерес в органите на реда.



Пресслужбата на полка " Азов " опроверга изказванието, че Шабан е била в миналото негов член.

Финландският специалист по изображения Лаури Линаме проучва показаната от ФСС „ военна брошура “ и сподели 5 детайла, които демонстрират, че тя е фалшифицирана.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР