За пета поредна година и екипът на кулинарната платформа Mate

...
За пета поредна година и екипът на кулинарната платформа Mate
Коментари Харесай

Направи добро за семейство в нужда!

За пета поредна година и екипът на кулинарната платформа Mate Kitchen ще осъществен чудото на Коледа за едно българско семейство с благотворителната акция „ Нахрани многодетно семейство “.

Тя се провежда под наслов „ Направи положително за семейство в потребност! “ и ще продължи от 05.11 до 12.12.

Както и до момента, акцията ще протече във под формата на игра.

„ Отново се обръщаме към нашите другари в обществените мрежи да ни опишат за многодетно семейство в усложнение, на което да предоставим артикули от първа нужда. След това на инцидентен принцип ще изтеглим един покровител и дружно с него ще отидем при фамилията, с цел да ги изненадаме “, споделя създателят и изпълнителен шеф на Mate Kitchen Мила Кръстева и добавя, че задачата е продуктите да стигнат при определеното семейство преди Коледа и да създадат празниците им малко по-спокойни, сити и усмихнати.

Както и в предходните издания, доставката ще бъде документирана, с цел да се избегнат всевъзможни опити за злоупотреби.
 баница
По данни от последното броене в България многодетните фамилии у нас са 47 859 и броят им трайно понижава. В същото време броят на фамилиите без деца е 688 760.

От екипът на фондацията споделят разбирането, че децата са берекет и е дълг на цялото ни общество да направи всичко допустимо те да живеят в по-добра и подкрепяща развиването им среда.

„ Радваме се, че акцията ни ще се осъществя още веднъж, само че ни се желае тя да бъде и мотив повече хора да разсънят това пламъче в себе си и да се включват в сходни начинания. Даряването на хранителни артикули, облекла, играчки и други движимости от първа и освен нужда е единствено едната страна. Наемането на работа и помощта при възобновяване след бедствия да вземем за пример, на каквито ставаме очевидци през последните месеци също е форма на дарителство, която е не по-малко значима “, отбелязва Мила Кръстева.

В поддръжка на самодейността „ Нахрани многодетно семейство “ още веднъж застават едни от най-големите компании, които работят на българския пазар.
Партньори в акцията, които ни поддържат за поредна година са Фамилия, Народен, Леки, Крина, Олимпус, София Мел и Верея.

„ Нетинфо “ е медиен сътрудник на благотворителната самодейност за втора година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР