За пета поредна година Елхите на таланта сбъдват мечти, чрез

...
За пета поредна година Елхите на таланта сбъдват мечти, чрез
Коментари Харесай

37 магични елхи на таланта грейнаха в София

За пета поредна година Елхите на гения сбъдват фантазии, посредством благородната си задача 3 в 1:  Украси столицата! Подкрепи гений!

Продължи живота на новата иглолистна Гора на Таланата! Благотворителната акция се реализира с формалното партньорството на PROPLANTS и Столичната Община. За първи път Елхите са ситуирани в шпалир, който води към Патриаршеската катедрала " Св. Александър Невски ", а не пред НДК, както през миналите четири години. Елхи на гения е най-красивата Коледна Еко Благотворителна акция у нас!

Това е единствената дарителска самодейност на Фондация " Стоян Камбарев ", която поддържа освен своите лауреати и гении, само че и даровити деца от многодетни фамилии в потребност.

Успехът й през миналите четири години беше впечатляващ. Всеки може да направи подаяние, закупувайки своя жива приказно украсена коледна елха с брандирана табелка и персонални празнични пожелания. През пролетта тази година, Гората на Таланта в Южния парк се разрасна доста с помощта на огромните сърца на донорите и по този начин Фондация " Стоян Камбарев " съумя да поддържа 15 многодетни фамилии в потребност и техните надарени деца, които получиха едногодишни креативен стипендии за изкуството, на което са се отдали. Тази година стипендиите ще са даже повече, като ще успеем да зарадваме цели 18 фамилии! Средства ще има и за главния фокус на активността на Фондацията, а точно поддръжка на изумителните й лауреати и открития, които още веднъж ще получат 15 едногодишни стипендии.

Ето какво показа актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева - основател и подстрекател на Коледната акция и Председател на УС на Фондация " Стоян Камбарев ":   " Имаме 37 приказни живи Елхи на Таланта! Над 7 400 коледни играчки, 500 метра гирлянди и близо километър светлинна декорация с над 1 000 лампички! Безкрайно благодаря на нашия дребен екип и на всички Коледни ангели, отпред с невероятната Петя Нановска от PROPLANTS- водач в ландшафтния дизайн и озеленяването, без която тази благородна задача би била невъзможна. Благодарение на приятелите ни от Призма - Светлинни решения, Елхите ни още веднъж греят с магична светлинна декорация, а за популяризирането на цялата Коледна Еко самодейност заслугата за поредна година е на IDEAcomm и Българска телеграфна агенция. Оставих акцията в ръцете на арт-директора Стамена Стоева, мениджъра на плана Силвия Куманова и Йосиф Камбарев, който е член на УС на Фондацията.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР