За педантичността и дисциплината на Станимир Стоилов се е писало

...
За педантичността и дисциплината на Станимир Стоилов се е писало
Коментари Харесай

Станимир Стоилов наложил казармен ред в Левски след слабите резултати

За педантичността и дисциплината на Станимир Стоилов се е писало доста пъти. Казармената конюнктура в Левски обаче продължава с цялостна мощ.

Старши треньорът на " сините " държи футболистите му да са готови съвършено, а за положителното им физическо положение се следи изкъсо. Играчите всяка седмица минават през кантара, с цел да се ревизира тяхното тегло и да се измерят подкожните им мазнини, написа " Тема Спорт ".

Ако някой от футболистите е завишил изброените параметри, следва санкция. Един от най-ярките образци е с Николай Михайлов, който смъкна доста килограми, с цел да влезе в нужната форма и още веднъж да застане под рамката на Левски.

Наставникът на столичани държи и на спазването на прецизна диета от играчите по време на сезона, а по време на паузите им се раздават самостоятелни стратегии.

Глоби се постановат и при борба и спор с противникови играчи или съдийската бригада. Неведнъж Станимир Стоилов е споделял, че футболистите на Левски би трябвало да служат за образец на и отвън терена.
 Патрик-Габриел Галчев: Имаме действителни шансове да станем първенци
Патрик-Габриел Галчев: Имаме действителни шансове да станем първенци

Десният бранител приказва за обстановката в отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР