За първи път в телевизионен ефир Забраненото шоу на Рачков“

...
За първи път в телевизионен ефир Забраненото шоу на Рачков“
Коментари Харесай

За първи път в ефир Забраненото шоу на Рачков събра победителите от известно предаване

 За първи път в ефирен ефир " Забраненото шоу на Рачков “ събра спечелилите от сполучливия музикален формат на NOVA – " Като две капки вода “. Победителите бяха неизменима част от тематиката " От всичко по две “, която завладя неделната вечер, дружно с известните близнаци – Алекс и Влади и Братя Аргирови, най-хубавите родни имитатори и финала на състезанието за двойници на известни персони.

На сцената на " Забраненото шоу на Рачков “ онлайн се качиха спечелилите от миналите сезони на " Като две капки вода “ - Невена Бозукова – Неве, Михаела Маринова, Ненчо Балабанов, Славин Славчев, Стефан Илчев и двукратният победител, а към този момент и неизменима част от " Забраненото шоу на Рачков “ – Рафи Бохосян. Всички те запяха акапелно елементи от паметните си фалшификати в шоуто, а в края на предаването поздравиха всички с общо осъществяване. Със особено видео се включиха и още двама носители на влиятелната победа в неповторимия формат за преобразявания – Фики Стораро и Калин Врачански.

В нощта на близнаците специфични посетители на обичания водещ бяха чаровните и надарени близначки Алекс и Влади и именитите Братя Аргирови. Те се впуснаха в предизвикването на Рачков, който образно изпита работи ли телепатията при близнаците. Вечерта нямаше по какъв начин да бъде същата без едни от най-хубавите родни имитатори – актьорите Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов, Теодор Папазов и фолк артистът Константин. С помощта на бутона на шанса те влязоха в облиците на известни персони и накараха публиката да се смее със сълзи.

" Забраненото шоу на Рачков “ излъчи и спечелилия в състезанието за български двойници на известни персони, който се организира във Facebook страницата на шоуто. Вотът на феновете в обществените мрежи отреди първото място да отиде при Бисер Станоев от Самоков, двойник на Силвестър Сталоун. До финала доближиха и българската Анджелина Джоли или Рая Атанасова, българската Шер – Симона Георгиева, българският Златан Ибрахимович – Велизар Минчев и българската Ейми Уайнхаус – Надежда Попова.

Лудата стая се завърна с гръм и тропот в шоуто с нови попълнения и още по-забавни моменти. В най-екстремното и смешно актьорско предизвикателство се включиха Димитър Рачков, Милица Гладнишка, Борислав Захариев – Боби Турбото и Ненчо Балабанов. И тази неделя бендът " Найс Ту Митю “ и танцьорите от " Funky Monkeys " се погрижиха за свежото въодушевление на феновете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР