За първи път в своята кариера Антъни Иванов ще плува

...
За първи път в своята кариера Антъни Иванов ще плува
Коментари Харесай

Антъни Иванов на полуфинал на 100 м бътерфлай на световното по плуване

За първи път в своята кариера Антъни Иванов ще плува на полуфинала в дисциплината 100 м бътерфлай на международно състезание в 25-метров басейн. По-рано през днешния ден (17 декември) в Абу Даби той даде 12-то време в сериите и по този начин си обезпечи още най-малко едно плуване за деня.

Родният представител взе участие в последната девета серия на дисциплината. Той приключи за 50,49 секунди. В полуфиналите влизат първите 16, като най-бърз беше Ноа Понти от Швейцария с време 49,49 секунди.

Снимка: Lap.bg

Полуфиналите са след 17:20 ч. българско време през днешния ден. За разпределението на медалите се класират осемте плувци, дали най-хубаво време.

Вчера Иванов приключи на шеста позиция в коронната си дисциплинираност 200 м бътерфлай. Това е и най-хубавото му показване досега на международното състезание в дребен басейн. През 2018 година той беше 8-ми, а 2 години по-рано - 15-ти.

Снимка: Facebook

На 100 м бътерфлай на предходния шампионат в Китай българинът беше 25-ти, а преди този момент приключи на 30-та позиция.

Днес още двама българи участваха в сериите в Абу Даби. Йордан Янчев е 39-ти в дисциплината 200 м свободен жанр, а Жанета Ангелова e 27-ма на 800 м свободен жанр.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР