За първи път в историята двамата най-велики съвременни футболисти Лео

...
За първи път в историята двамата най-велики съвременни футболисти Лео
Коментари Харесай

Модна марка събра Лео Меси и Кристиано Роналдо

За първи път в историята двамата най-велики модерни футболисти Лео Меси и Кристиано Роналдо се събраха в една рекламна акция на „ Луи Вюитон “. Тя бе пусната тъкмо преди международното, което се чака да бъде последното и за двамата.

Това изображение незабавно провокира доста усещания в обществените мрежи, а почитателите към този момент го считат за най-хубавата фотография на годината. Кампанията е под името „ Победата е положение на духа “ и следва предшественика си от 2010 година, когато легендите Пеле, Марадона и Зидан играеха джага.



Меси и Роналдо са показани по какъв начин концентрирано гледат към шахматната дъска, която, несъмнено, е направена от куфарчето на „ Луи Вюитон “. И двамата са взели по няколко фигури от съперника си, като португалецът е с белите, а аржентинецът командва черните.



Художествената творба принадлежи на американката Ани Лейбовиц, считана за най-хубавия фотограф в света и известна, с това, че е последният човек, изобразил музиканта Джон Ленън.

„ Луи Вюитон “, прочут с дългата си традиция в производството на извънредни куфари за отбрана и превозване на трофея от Световната купа и доста други значими и мечтани награди от разнообразни спортове.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР