За първи път у нас кандидат-студентите ще се срещнат с

...
За първи път у нас кандидат-студентите ще се срещнат с
Коментари Харесай

Кандидат-студенти на среща с топ европейски университети във Варна тази неделя

За първи път у нас кандидат-студентите ще се срещнат с непознати за България специалности, които са се появили едвам през последните 10 години. Това ще се случи по време на пролетното издание на ревю „ Европейско обучение 2018 “, което  се провежда от консултантска организация ЕДЛАНТА на 10-ти март в София (хотел „ Хилтън “) и 11-ти март във Варна (хотел „ Галерия Графит “). Няма подозрение, че в идващото десетилетие тези специалности ще заемат лидерски позиция в професионалната реализация по целия свят.  
Една от най-интересните специалности, която се предлага от редица холандски университети е „ Управление на водни запаси “. Няма подозрение, че човечеството към този момент изпитва апетит за експерти, които да разрешат проблемите, свързани с дефицита на питейна вода или с опастността от наводнения, подбудени от световните измененията в климата.

Навлизането в цифровата ера наложи един нов вид маркетинг, без който никой бизнес към този момент няма да може да съществува. Престижни университети във Англия, Холандия и Германия към този момент приготвят експерти по „ Дигитален маркетинг “! Една от най-модерните специалности, появили се едвам в последните 10 години и към която се чака възходящ интерес в бъдеще, е „ Кибер сигурност “. Дипломираните експерти ще създават системи за отбрана на персоналните ни данни във време, в което от ден на ден общоприети и всекидневни действия се правят онлайн.
Други настоящи специалности, с които за българската кандидат-студентска публика и техните родители ще се срещнат този уикенд, са Био медицина, Генетика, Нутриционистика, Креативни технологии.....

Сред най-популярните университети, които оферират специалностите на бъдещето, са английските University of Sheffield, University of East Anglia, University of Surrey, холандските University of Twente, HZ University of Applied Sciences, и мнoго други.

Повече детайлностите за тези и доста други перспективни специалности можете да научите на ревю " Европейско обучение " този уикенд.

Участието в ревюто гратис след предварителна регистрация на www.edlanta.com или на място.

Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР