За първи път от октомври 2021 г. криптопазарът отчита 40%

...
За първи път от октомври 2021 г. криптопазарът отчита 40%
Коментари Харесай

Binance: Криптопазарът скочи с 40% през февруари

За първи път от октомври 2021 година криптопазарът регистрира 40% растеж на капитализацията си, оповестяват от Binance. От борсата за цифрови активи дефинират февруари като " колосален за криптовалутите месец ".

Тенденцията се дължи на постоянното показване на бранша през последните няколко месеца, както и на непрестанно растящото доверие от страна на вложителите, показват от Binance, като обръщат особено внимание на притока на средства към Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF).
 31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията
31 милиона европейци влагат в крипто - страните от Източна Европа оглавяват класацията

Украйна се оказва водач

" През февруари Спот Биткойн ETF-ите означиха чист приток от над 4,9 милиарда щатски $.Стартирането на Спот BTC ETFs се обрисува като голям триумф, привличайки забележителен капитал на криптопазара. Тази наклонност демонстрира позитивна вероятност за криптоиндустрията като цяло, като в този момент вниманието се насочва към евентуалните Спот ETF-и на втората по капитализация криптовалута Етериум (ETH) през идващите месеци ", пишат от борсата.

Както отбелязва Българска телеграфна агенция, известието идва два дни, откакто и английският финансов контрол утвърди стартирането на борсово търгувани облигации, обезпечени с криптоактиви. Тези артикули, обаче, ще са налични единствено за капиталови медиатори и кредитни институции, утвърдени да работят на финансовите пазари.
 Владислав Драмалиев: Не влизайте в крипто с концепцията за бързо замогване
Експерт: Не влизайте в крипто с концепцията за бързо замогване

Цената на Биткойн може да мине 100 000 $ в първите месеци след халвинга, счита той

Голям растеж при криптовалутите предстоящо имат BTC и ETH с по надлежно 45,5% и 44,5%, само че пред тях е DOGE с 46%. Важно е, обаче, да се означи, че известният (и подкрепян в предишното и от Илон Мъск) мемекойн чак в този момент стартира да възвръща изгубените си позиции и към момента се търгува на цена, която е под една трета от върховата, реализирана при последната криптоистерия от 2021 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР