За първи път на българската публика може да се докосне

...
За първи път на българската публика може да се докосне
Коментари Харесай

Време за четене: eдин омагьосан ден в лабиринта на времето или „Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл“

За първи път на българската аудитория може да се допре до писателя Стюарт Търтъ н, оценен от критиците като едно от английските литературни открития на десетилетието. Завършил философия и британска лингвистика, той е публицист на свободна процедура.

Първата му книга, „ Седемте смърти на Ивлин Хардкасъл “ (вече у нас от издателство „ Еднорог “), печели премията „ Коста “ в категория „ Дебютен разказ на годината “ (2018). Необичайният сюжет на дебютния му разказ му печели и прозвището „ Лудия шапкар на престъпната литература” .

На празненство, проведено от родителите ѝ, Ивлин Хардкасъл ще бъде убита – още веднъж. Била е убивана стотици пъти, и всякога Ейдън Бишоп закъснява и не съумява да я избави. Единственият метод да се раздра този циничен кръг е да бъде открит килърът на Ивлин. Но всякога, когато денят стартира още веднъж, Ейдън се буди в тялото на някой от гостите в имението – всякога друг човек . А има и някой, който обезверено се пробва да му попречи да напусне имението Блакхийт ...

 книга Еднорог Издателство „ Еднорог “

„ Тази книга ще ви погълне изцяло... Оставете се на искрящия ѝ фойерверк.” – Вал Макдърмид

„ Забележителна... хипнотизираща.” – Файненшъл Таймс
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР