За първи път летният трансферен прозорец в Англия ще затвори

...
За първи път летният трансферен прозорец в Англия ще затвори
Коментари Харесай

Часове до затварянето на летния трансферен прозорец в Англия, следете всичко интересно тук

За първи път летният трансферен прозорец в Англия ще затвори повече от 20 дни преди нормалния краен период - 31 август. Това стана факт, откакто предходната година клубовете от Премиър лийг взеха решение, че пазарът би трябвало да затваря преди началото на новия сезон, който започва на следващия ден. Това значи, че британските клубове могат да притеглят нови играчи до 19:00 часа българско време през днешния ден. Ограничението обаче не важи за продажбите в чужбина, които могат да се осъществят до затварянето на трансферните прозорци в останалите страни.

Часто от огромните въпроси през днешния ден са: Ще успее ли в последния миг Жозе Моуриньо да притегли по този начин стремежи нов централен бранител? Тоби Алдервейрелд, Хари Магуайър, Джери Мина и Жером Боатенг са имената, спрягани с трансфер в Манчестър Юнайтед. Ще има ли вести и към бъдещето на Пол Погба, който е свързван с Барселона и Ювентус?
Още през вчерашния ден Челси съумя да притегли нов вратар за рекордна сума в лицето на Кепа Арисабалага, който заменя продадения на Реал Мадрид Тибо Куртоа. Матео Ковачич пък ще играе чартърен на " Стамфорд Бридж ". Дали обаче Маурицио Сари, който закъсня със селекцията, ще притегли още нови играчи? В последните дни се твърди, че Набил Фекир може да премине в Челси, откакто прехвърлянето му в Ливърпул пропадна по-рано през лятото.

Тотнъм досега не се е подсилил с нито едно ново попълнение. По традиция обаче " шпорите " правят покупко-продажби в самия завършек на летния трансферен прозорец. Ливърпул, който бе един от най-активните на пазара, надали ще реализира нови входящи прехвърляния, само че е забавно с кои играчи Юрген Клоп ще реши да се раздели.
Шампионът Манчестър Сити досега притегли единствено Риад Марез, само че Джосеп Гуардиола съобщи, че желае още един полузащитник.

Тези и всички останали тематики, свързани с трансферната интензивност на клубовете в Англия, може да следите онлайн в Sportal.bg: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР