За първи път имаме зам.-кмет по правни въпроси, който е

...
За първи път имаме зам.-кмет по правни въпроси, който е
Коментари Харесай

Георгиев: Заплатите на сестрите не се вдигнаха, но на кмета - да

За първи път имаме зам.-кмет по правни въпроси, който е недееспособен правист. Това съобщи Георги Георгиев, член на СОС от ГЕРБ-СДС.


" Той не си е взел изпита в Министерството на правораздаването. Това дава резултат-работата стартира да буксува. Втори път връщат обикновено решение да се провиснал 70 хиляди лв. за дообзавеждане на Център за хора с редки болести в " Дружба ". Така не може да се работи! ".

Аз от първия ден като ръководител на Общинския съвет подарявам своята заплата, само че не да удрям фанфари и не качвам изявления във Facebook, описа още Георги Георгиев пред БНР.

Не сме нараснали парите на медицинските сестри, само че заплатата на Терзиев се подвигна, означи още Георгиев.

" Сестрите работят на 1350 лв.. Заплатите на служителите и редовите специалисти са вдигнати единствено с 10%, а тези на водачите в градския превоз - едвам с 15%, да се вдигне кметската заплата не е съществено.

Те имат и 20 районни кмета. С по двама-трима заместници и заплати от по 6 хиляди лв.. Чудя се от кое място ще ги намерят в бюджета "

Общинският консултант от ПП-ДБ-СС Благовест Георгиев, който се опита да избяга от злополука, а по-късно отхвърли тест за алкохол и опиати, към момента е член на Общинския съвет, означи Георгиев.

" Политическата група на ПП-ДБ-СС би трябвало да поеме ясна отговорност ".

Той разяснява решението на служебното държавно управление да премисли желанието на Асен Василев да заплати с пари от фискалния запас задълженията на Топлофикация - София.

Правителството " Главчев " поправи една пакост на Асен Василев ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР