За първи път чухме за предстоящата Star Wars игра Jedi:

...
За първи път чухме за предстоящата Star Wars игра Jedi:
Коментари Харесай

Новата Star Wars игра на Respawn ще бъде разкрита през април

За първи път чухме за идната Star Wars игра Jedi: Fallen Order на Е3 предходната година. Тогава обаче не получихме доста информация. Винс Зампела от Respawn се появи на събитието, пусна филмовия откъс и сподели, че ще излезе през 2019. Феновете не съумяха да видят същински фрагменти от Jedi: Fallen Order. Това обаче е на път да се промени към средата на април, като част на годишното Star Wars тържество на Lucasfilm.

Новината се появи с помощта на Twitter акаунта на EA Star Wars. Изглежда играта ще е в програмата на празненството в Чикаго на 13-ти април. Най-вероятно от там ще забележим и видеоклипове и филмови откъси в интернет.

Did you hear? #StarWarsJediFallenOrder will be at #StarWarsCelebration Chicago! See the game for the first time on April 13th.

Plus, hear from @MattLanter about his work on #StarWarsBattlefrontII. https://t.co/vE0oPnYDSZ

— EA Star Wars (@EAStarWars) February 27, 2019

Jedi: Fallen Order ще бъде един тип продължение на трилогията – предистория. Играта ще споделя за живота на млад падуан, който е съумял да избегне следствията на Заповед 66. С нея императорът е избил доста джедаи благодарение на лоялната му армия от клонинги.

Electronic Arts изпитваше компликации по време на продажбите на предходните си Star Wars игри. Да притежаваш цялостните права за един от най-големите франчайзи не е елементарно. Компанията разчита на Jedi: Fallen Order да изненада почитателите, останали разколебани след несъгласията към издаването на Star Wars: Battlefront II на DICE. Новата игра се създава от студиото зад Titanfall серията – Respawn. Очаква се играта да бъде пусната в продажба в края на тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР