За пари закъса Ненчо Балабанов. Кариерата на комика не върви

...
За пари закъса Ненчо Балабанов. Кариерата на комика не върви
Коментари Харесай

Имитаторът на Бойко Борисов го закъса за пари

За пари закъса Ненчо Балабанов. Кариерата на комика не върви във възходяща линия. Поради липса на задължения имитаторът на Бойко Борисов не може да води първокласен метод на живот, както бе привикнал допреди. От дългите и скъпи почивки на Ненчо зад граница няма и диря.

Заради неналичието на тлъсти пачки той се принуди да се раздели с няколкото си мотора. Балабанов е фен на високите скорости, само че безпаричието го накара да се откаже от тях.

Все отново комикът реши да има нещо в гаража, защото пролетта ще пристигна и той би трябвало да кара. Ненчо се снабди с мотор, който е на половината на възрастта му. Машината е създадена при започване на новия век. Цената й е по-малко от 3 хиляди лв., писа " България Днес “.

Бившият водещ на " Господари на ефира “ търси всевъзможни способи да изкара свежи пари, които да му оказват помощ да възвърне високия си стандарт на живот. Допреди няколко години Ненчо бе на гребена на вълната. Той имаше непрекъснати тв изяви. Те му носеха по няколко хилядарки на час.

Сега ситуацията е напълно друго. Вече никой не помни занимателния подражател. По информация на вестника Балабанов се бута хубавичко за новия сезон на " Капките “. Въпреки че взе участие преди 4 години в комедийното шоу, Ненчо счита, че с изявата си в малкия екран ще може да закърпи бюджета си.

За да се опита да възроди кариерата и още веднъж да стане любим на хората. Балабанов реши да се впусне в ново амплоа. Актьорът записа и поредна ария. Към парчето той снима и клип, в който вземат участие Георги Иванов – Гонзо и Хилда Казасян.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР