За отношенията между снаха и свекърва са изписани много вицове,

...
За отношенията между снаха и свекърва са изписани много вицове,
Коментари Харесай

Снахи от Ада - момичетата от тези три заодии са ужас за свекървите

За връзките сред снаха и свекърва са изписани доста вицове, мемета и анекдоти - и смешни, и неприятни. Жените имат друг опит по този въпрос.

Има митове за връзките сред снахи и свекърви. Въпреки че в тях има доста стандарти, налице са доста истории, които удостоверяват, че дамите, които споделят такива връзки, не постоянно съумяват да намерят общ език. Една доктрина ни споделя, че знакът на зодиака не е без значение.

Отдавна знаем, че личността ни се въздейства от доста фактори. Много хора имат вяра, че с изключение на от нашите гени и житейски опит, държанието ни се образува и от астрологията. Ето за какво хороскопите се основават всеки ден, с цел да ви оказват помощ да се окажете в тези зависимости.

 свекърва

Знакът на зодията въздейства на връзките ви със свекърва ви. Астролозите се стопират на три зодии, като афишират, че те са най-трудните снахи. Ето ги и тях:

Овен

Жените от тази зодия са индивидуалистки. Обичат сами да вземат решение живота си и одобряват препоръки насилствено, а както добре знаем майките и свекървите ги дават изключително драговолно. Конфронтацията със зодия Овен може да приключи неприятно. Тези снахи няма да толерират нарушение на тяхното персонално пространство. 

 свекърва

Лъв

Има причина зодиакалните лъвове да се свързват със смелостта. Те са подготвени да пожертват доста, с цел да защитят мнението си. Лъвовете обаче не са безусловно подготвени да създадат отстъпки. Хората от тази зодия следват личните си пътища. Животът под един покрив със свекървата не е вид за тях.

 свекърва

Везни

Всеки знае, че зодиакалните тежести имат потребност от баланс. Везните ненавиждат, когато някой нарушава хармонията им и се пробва да промени навиците им. В допълнение, тежестите имат сложни герои, които, когато опитате силата си, могат да завършат в неприятна борба. В същото време хората от тази зодия неведнъж имат проблеми с вземането на решения. Още повече когато са изложени на някакво напрежение. Следователно може да се чака, че зодия Везни ще се опита да е по-надалеч от свекърва си.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР