За осъществяването на дейности по приключването на учебната 2019/2020 година

...
За осъществяването на дейности по приключването на учебната 2019/2020 година
Коментари Харесай

Отварят училищата в Стара Загора за провеждане на изпити

За реализирането на действия по приключването на образователната 2019/2020 година се отварят учебните заведения в Стара Загора, оповестяват от пресцентъра на общинската администрация.
Според заповед на кмета Живко Тодоров се позволява наличието на възпитаници, студенти и докторанти на територията на институциите от системата на учебното обучение и на територията на висшите образователни заведения е разрешено провеждането на на практика образования и изпити по процедура, както и за подготовка за идната образователна година, когато  дейностите не могат да се осъществят от разстояние. Да сходни действия ръководителите би трябвало да основат организация за прецизното съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.
Остава неразрешено обаче провеждането на всеобщи спортни мероприятия на открити и на закрити места, а изключение от възбраната се позволява за групово спортуване за дилетанти с до 12 участници. То не би трябвало да е спортен темперамент и да е без аудитория и единствено на открити места. Във фитнес центровете и залите у възможно при претовареност на местата за не повече от 10 души, а за груповите занимания и не би трябвало да има повече от един човек на 4 квадратни метра повърхност.
Заповедта сочи още, че не се позволяват визитите на закритите търговски площи на заведения за бързо хранене и развлечения, развлекателни центрове, детски и спортни уреди на закрито, в това число в търговски центрове вид МОЛ, като се изключи заведенията за бързо хранене в тях с открита повърхност и независим вход.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР