За опит за нарушение от страна на СИК в район

...
За опит за нарушение от страна на СИК в район
Коментари Харесай

Сигнал за нарушение от страна на СИК: Майка и синът ѝ унижени, не им дават да гласуват

За опит за нарушаване от страна на СИК в регион " Тракия ", заяви plovdiv24. Членовете на секционна комисия номер 17, стая 207 в учебно заведение " Черноризец Храбър "  са се пробвали да попречват синът й гласоподава.

" Синът ми е със специфични потребности и би трябвало да гласоподава с компаньон. ", изясни родителят. Членовете на СИК обаче не са желали да позволяват майката му в тайната стаичка. Според сигнала те са се държали жестоко и неуважително и след половин час разправии и четене на разпоредбите, са позволили младия мъж да гласоподава дружно с нея.

" Беше изработен опит да бъде лишен от правото му на глас. Стана препирня, започнаха да ни наскърбяват, държаха се надменно и безочливо - председателката на комисията и един мъж, който се показа за преподавател от учебното заведение. Това продължи половин и никой не можа да гласоподава. ", изясни майката.

" Всеки път се случва това, само че изясниха, че не са прави и разрешиха да гласоподава. Обвиниха ни, че сме пристигнали преднамерено да вършим кавги с тях. Има и очевидец на разправията и унижението, на което бяхме подложени ", сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР