За опит за фрапиращо голям подкуп на пътя тази нощ

...
За опит за фрапиращо голям подкуп на пътя тази нощ
Коментари Харесай

Шофьор, надрусан с 3 вида дрога, предложи 10 000 евро на софийска полицайка

За опит за фрапиращо огромен рушвет на пътя тази нощ споделя Нова тв. Мъж, предложил на полицайка от „ Пътна полиция ” 10 000 евро, е бил задържан в 2 часа тази нощ.

От Министерство на вътрешните работи удостоверяват за случая. Шофьорът е тестван за приложимост на опиати, а тестът се оказала позитивна.

За да бъде заличено всичко и да си тръгне, той предложил на униформената служителка с изключение на 10 хиляди евро, и златен часовник от скъпа марка.

Шофьорът е отведен до болница. Пробите, направени там, посочили съществуване на амфетамин, метамфетамин и канабис в кръвта му.

Арестуван е в четвърто районно управление (на МВР).

По едно съвпадане - тъкмо под региона на това управление бе ужасяващата злополука на Георги Семерджиев, който умъртви 2 девойки вечерта на 5 юли. Тя повлече след себе си разплитане на цяла верига от зависимости на ченгета, покривали неуспелия някогашен футболист.

Макар, че най-близката му Симона Радева бе чиновник на Първо, нейният " формален " другар - също уволнен от Министерство на вътрешните работи, пък бе чиновник на Четвърто районно.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР