За опасността алармира астроложката Лифанова, която обикновено коментира бъдещето на

...
За опасността алармира астроложката Лифанова, която обикновено коментира бъдещето на
Коментари Харесай

Астролог с ужасяваща прогноза за бъдещето на Кейт Мидълтън

За заплахата сигнализира астроложката Лифанова, която нормално разяснява бъдещето на известните в целия свят. Още преди принцесата на разгласи новината за тежкото си заболяване, в Мрежата се завъртяха много черни вероятности за здравето ѝ. И съгласно звездите на Кейт Мидълтън ѝ предстоят тежки месеци.’

Черната серия е почнала още на 23 март предходната година, въпреки и в обществото да не се чуваше информация от кухнята. Кралското семейство умее добре да пази тайните си, само че поради публичния напън и въпросите въпреки всичко през вчерашния ден стана ясно за какво херцогинята избягваше вниманието.

Диагнозата рак (особено и откакто самият Чарлз се снабди публично със заболяването) пристигна като гръм от ясно небе за света. Според астроложката наталната карта на Кейт Мидълтън вещае редица тежки и рискови събития в живота ѝ. През април и май тази година за нея се обрисуват дълги пътувания в чужбина, евентуално свързани и с допустимо лекуване и интервенция. През септември се трансформира и обстановката във финансите ѝ и е допустимо цялостно преустрояване на живота ѝ.

През есента на 2025 година пък звездите вещаят промяна на непрекъснатото ѝ престояване, което Лифанова свързва с тотално овакантяване на Обединеното кралство и голям брой фамилни и здравословни проблеми. В края на юни тази година я чака сериозен конфликт с експанзия от мъж или повече хора, живеещи в чужбина. В началото на идната година ще бъде развенчан и митът за положителната Кейт, защото ще се разбере нещо ужасно или за самата принцеса, или за кралското семейство като цяло.

Автор: jenata.blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР