За онези от вас, които си мислят, че edna херцогиня

...
За онези от вас, които си мислят, че edna херцогиня
Коментари Харесай

Да готвиш с Кейт Мидълтън

За тези от вас, които си мислят, че edna херцогиня не може да готви, дано оставим на Кейт Мидълтън да опровергае тази неверна визия.

Вчера тя посети Градината на крал Хенри – пространство в Лондон, което предизвиква градинарството, развъждането на храна и био разнообразието. За неофициалното събитие Кейт Мидилтън беше заложила на нехаен изискан с черни боти, връхна дреха от туид и дънки в маслинено зелено .

 Кейт Мидълтън Getty

Херцогинята на Кеймбридж взе участие в работилница за засаждане на растения и правене на пица. Второто беше мотив Кейт Мидилтън да си поговори с няколко дребни готвачи , които херцогинята разпита за обичаните им топинги, до момента в който тя самата не се тормози да омеси тесто и изцапа ръцете си с брашно .

 Кейт Мидълтън Getty

 Кейт Мидълтън Getty

За най-приказливото от децата в клипа долу, Патрик, обичаният сос е със сирене и краставица, за какъвто Кейт не е чувала (както и ние), само че пък разбираме, че хергоцинята доста харесва измежду съставките да има бекон .

I can’t even tell you how many brilliant things there are here: Kate’s reaction to cheese and cucumber pizza; George learning about space in school - and best of all the little girl who asks her whether the Queen eats pizza!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР