За около 10-ина минути в една от най-оживените градски градинки

...
За около 10-ина минути в една от най-оживените градски градинки
Коментари Харесай

Кървава драма на пъпа на Бургас: Любовник смля от бой Мая! Ето какво се случва...

За към 10-ина минути в една от най-оживените градски градинки на Бургас – тази сред Старата поща и жп гарата, се разигра сцена, почтена за филм на ужасите, комбиниран с любовни усеща и примитивен инстинкт.  Ето какво са разказали очевидци:

Слабото момиченце се движеше с едрия млад мъж по тротоара пред Старата поща, усещаше се, че сред двамата има някакво напрежение. Изведнъж той я сграбчи и я подвигна във въздуха, след което я стовари върху плочките. Ритна я в лицето. Момичето стартира мощно да крещи за помощ. Обадихме се на тел. 112. Младежът се държеше като оглупял. Той остави момичето на тротоара и потегли в посока градинката, беше гневен, неразбираемо за какво. Помогнахме й да стане. Тя пое също към градинката. Явно двамата е трябвало да заловен рейс от спирката против Транспортна болница. Затова тя опита, лазейки съвсем, да го последва. Той се обърна, още веднъж се върна и стартира да я бие. За благополучие се притече наедрял млад мъж, който съумя значително да го озапти (едрият мъж е един от известните строителни бизнесмени в Бургас).

След 3-4-атата минута от започването на екшъна има внезапно набиване на спирачки на полицейска кола пред спирката, от нея изскочиха двама служители на реда, за които в тълпата от наруили се сеирджии бяха нужни не повече от 5 секунди, с цел да разпознават бияча. Попитаха да го дали има документ за идентичност. След отговора му:„ Не! Не съм задължен да нося!” момичето, с разкървавена дясна половина на лицето, съобщи, че е била пребита от този човек. Полицаите незабавно повалиха посочения с пръст, а тълпата ревеше одобрително: „ Арестувайте го!”.

В това време жертвата, в действителност слабичка - към 40-килограмова млада жена, разясни, че живеели дружно, само че той се държал неприятно с нея. Не единствено през днешния ден. Не стана ясно какво е предизвикало побоя, защото ченгетата поведоха хулигана към полицейската кола. Той псуваше органите на реда, наричайки ги „ пенсионери и баби”, след което обаче ненадейно смени настроението в минорно и изригна в обезверени трели: „ Мая, обичам те! Виж какво направи в този момент!Погледни в какво ме трансфораха куките”. В това време обаче трети еднообразен беше повел в противоположна посока жертвата и се опитваше да я успокои. Въпреки че бе цялата подута от ударите по тялото, Мая внезапно даде храгон и хукна към обичания си. Преди да съумеят да го натикат в патрулката, тя крещеше на служителите на реда: „ Аз сгреших, пуснете го, нищо не ми е направил!”.

В отговор на това обичаният продължаваше да вика на служителите на реда да го оставят за момент, с цел да се сбогува с нея. Ченгетата обаче бяха безкомпромисни и не дадоха на „ Ромео и Жулиета” опция да се сбогуват. Всичко това се разигра пред към 30 фенове на спирката.

Вижте какво тъкмо се случи:













ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник и фотоси: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР