За някои хора семейното ложе просто не е добра опция.

...
За някои хора семейното ложе просто не е добра опция.
Коментари Харесай

Трите зодии, от които са най-лошите съпрузи

За някои хора фамилното ложе просто не е добра алтернатива. Сайтът е събрал в една публикация трите зодии, от които са най-лошите съпрузи. Ние я споделяме с вас с въпрос дали това в действителност е по този начин. Ще се радваме да разгледате изказванията и да кажете дали нещата са правилни от вашата гледан точка. 
ОВЕН 
Той те вижда единствено когато му е комфортно. Докато изберете мястото, направете резервациите и това не пречи на проектите му, той ще прекарва време с вас. Той ясно показва, че в случай че нещо (или някой) се появи по-добре, значи го няма. Не е нужно да се чувствате като сурогат, тъй че продължете напред и намерете някой, който ви кара да се чувствате специфични.
ТЕЛЕЦ 
Ако го поканите на театрално събитие като пиеса, концерт или танцов рецитал, той ще отиде, само че от самото начало ще се оплаква от това. След това той се държи по този начин, като че ли ви е направил услуга и употребява изхода, с цел да ви накара да вършиме нещата, които той желае. Когато той се държи като гъз и унищожава заниманието ви, в действителност би трябвало да се чудите дали си заслужава. Вероятно ще си прекарате по-добре с другар или в случай че сте си създали среща със себе си.
БЛИЗНАЦИ 
Той в никакъв случай не е първият човек, който споделя „ Обичам те “ и в никакъв случай не инициира каквато и да е любовна сесия или обвързаност. Сякаш той не желае да наподобява зле или да те остави да висиш, тъй че той ще отговори, когато му кажеш, че го обичаш, само че любовта му към теб не е нещо, което той надълбоко изпитва. Ако в никакъв случай не сте споменавали думата обич, той в никакъв случай няма да я каже в подтекст, който има общо с вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР