За нова измама в Русе съобщава най-голямата фирма, която обслужва

...
За нова измама в Русе съобщава най-голямата фирма, която обслужва
Коментари Харесай

Внимавайте за тази нова измама! Фалшиви домоуправители обикалят по апартаментите и набират пари по нагла схема

За нова машинация в Русе оповестява най-голямата компания, която обслужва етажната благосъстоятелност в града, предава Арена Медиа. От „ Професионален домоуправител “ алармираха, че във входове, които те ръководят, зачестяват опитите на външни лица да се показват за техни чиновници и да събират всевъзможни такси. Последният подобен случай е засечен преди дни в постройка по ул. „ Борисова “ в Русе.

Мъж и жена на междинна възраст се показали за чиновници на „ Професионален домоуправител “ и тръгнали по етажите да събират такси за употребените услуги. Само бързата реакция на живущи във входа, които разговаряли пред входа на блока, предотвратила измамата.

За случая е известена полицията, заяви шефът на компанията Цветелин Цонев. Той описа и за различен сходен случай на група хора представящи се за ремонтна бригада, които употребяват името на Професионален домоуправител. Те поискали да се качат на покрива, с цел да ремонтират комини и подменят керемиди.

От компанията са безапелационни, че лица и компании, непредставени на Общо заседание на етажната благосъстоятелност, нямат нищо общо с тях. Касиерите наложително се показват и легитимират с фирмени знаци и баджове. При подозрение, от компанията поучават да се желае легитимация на служителя и да не се заплащат никакви суми.

Във входовете, които Професионален домоуправител ръководи ще бъдат разлепени стикери и листовки с информация за случаите, както и телефон за контакт при подозрения.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР