За никого не е тайна, че Светлана Василева влезе в

...
За никого не е тайна, че Светлана Василева влезе в
Коментари Харесай

Мария бясна на Светлана Василева! Ето защо двете отново се сдавиха:


За никого не е загадка, че Светлана Василева влезе в „ Биг Брадър мост уонтед “, с цел да натрие носа на. Плеймейтката няма потребност нито от пари, нито от популярност, защото откогато е с Християн Гущеров, те не й липсват.

Светлана е подготвила дрешник на стойност стотици хиляди левове, който ще показва всекидневно в шоуто. Още във визитката за присъединяване си, тя цъфна с рокля, която коства 4800 лв.. Дизайнерско бижу за главата, чиято цена още веднъж е от този порядък. Както и маркови сребристи обувки на високи токчета.

Плеймейтката даже поискала няколко специфични фрагмента със скъпарските чепици. Преди няколко седмици Мария се похвали с безусловно същия модел във фотосесия. А Светлана решила да се изфука, че и тя има такива. И това сигурно е единствено началото.

Василева се закани, че тя ще е новата госпожа Гущерова и към този момент даже е почнала да се държи като такава. Плеймейтката показва самочувствие до небето, тъй като е хванала милионерския правоприемник и се е намърдала в овакантеното от Мария място в леглото му.
Малка детайлност е обаче, че Християн към момента не е публично разведен с фолк певицата.

Той изрично й отказвал бракоразвод под претекст, че се води съкредитор по жилищната й ипотека. Затова и Мария влезе в къщата – с цел да употребява тлъстия хонорар, с цел да се разплати с банката и да се отърве от Гущеров. Но младият милионер още не желал да подписва документите за развода.

Светлана Василева обаче към този момент се вижда като бъдещата му брачна половинка и се зарече да му нации доста деца. Не инцидентно в къщата на „ Биг Брадър “ моделката се изживява от първия ден като примадона. Позволява си да вика и да се кара със съквартирантите си – коренна смяна от предходното й присъединяване в шоуто, когато се показа като тиха и скромна.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР