За никога няма да е изненада, ако в бТВ решат

...
За никога няма да е изненада, ако в бТВ решат
Коментари Харесай

България ще се прости с това риалити, защото е пълен провал

За в никакъв случай няма да е изненада, в случай че в бТВ решат да създадат пауза с неопределена дълготрайност преди сезон №10

Броени дни след финала на деветия сезон на аграрното риалити на бТВ „ Фермата “ новият му сезон е под въпрос.Телевиизята сякаш разгласи кастинг за него, само че не е ясно по кое време още веднъж ще снима шоуто на Иван и Андрей, изключително след считана на програмния си шеф.

Рейтингът на предаването към този момент трета поредна година пада. За в никакъв случай няма да е изненада, в случай че в бТВ решат да създадат пауза с неопределена дълготрайност преди сезон №10. Миската Нанси Карабойчева, която взе участие в завършилия сезон 9 и пострада съществено по време на фотоси, несъзнателно издаде, че предаването е под сериозна въпросителна. Носителката на короната за най-красива българка за 2013-а изцяло неумишлено направи транспарантен намек в народен ефир, че бъдещето на „ Фермата “ е неразбираемо, написа „ Уикенд “.

Преди дни тя беше седмичен коментатор в „ Преди обед “За свалянето на риалитито от ефир се приказва от дълго време. Още преди три години рейтингът му стартира да пада паралелно с набирането на скорост от конкурентното шоу на Нова „ Игри на волята “.

Понеже селското предаване стартира да порменя концепцията си и от патриотичната тема зави към свадите, залагайки на интриги и свалки сред участниците, аудиторията стартира да се пренасочва към Нова. В бТВ към този момент тече кастинг за нов сезон на селското предаване. Не е ясно обаче дали в действителност ще има подобен. По същия метод още преди две години малкия екран разгласи, че събира претенденти за ново издание на „ България търси гений “, само че по този начин и не стана ясно по кое време ще се излъчва.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР