За невиждана жестокост и насилие над 18-годишно момиче от Стара

...
За невиждана жестокост и насилие над 18-годишно момиче от Стара
Коментари Харесай

Мъж обезобрази 18-годишно момиче с макетно ножче, пуснаха го под гаранция

За невиждана свирепост и принуждение над 18-годишно момиче от Стара Загора оповестява.

Момичето е нападнато и нарязано с макетно ножче от приятеля си в края на юни. Нарязани са ръцете, краката и гърдите ѝ, а лекарите са създали над 400 шева на порезните рани.

Носът на момичето е строшен, а насилникът е обръснал с машинка и цялата ѝ коса.

По време на нападението той е бил с маска и ръкавици. Жертвата обаче го е разпознала по усмивката и облеклата.

Първоначално е арестуван за 72 часа, само че по-късно е пуснат под гаранция от съда.

Момичето е в извънредно тежко положение. Нейни близки и другари упорстват причинителят да бъде осъден с цялата суровост на закона. И недоумяват за какво откакто прокуратурата е поискала „ задържане под стража ", а районният съд в Стара Загора е почел настояването, Окръжният съд е решил, че мярката следва да бъде анулирана, защото уврежданията на момичето не заплашват живота й, а телесната щета е окачествена като лека.

Отделно - момичето и насилникът не са в фамилна връзка - корекция, която отпадна от закона против домашното принуждение, признат тази седмица.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР