За неприятен проблем сигнализира столичанка в мрежата. По думите й

...
За неприятен проблем сигнализира столичанка в мрежата. По думите й
Коментари Харесай

Мъже се заселиха в подлез, хора се оплакват от мръсотията СНИМКА

За противен проблем алармира столичанка в мрежата. По думите й столичен подлез е в окаяно положение. Тя отбелязва и обстоятелството, че вътре са се заселили бездомни мъже.

Споделена е и фотография, на която виждаме нахвърляни разнообразни отпадъци. Даниела И. отбелязва, че миризмата вътре също е неприятна.

Ситуацията се развива в подлеза на Румънското посолство.

" Двама мъже са се заселили в подлеза на Румънското посолство. Освен че съгласно мен са рискови, са създали и ужасна кочина. Мирише на урина и изпражнения. Благодаря авансово за съдействието! ", написа Даниела И.

Към виновните институции е бил подаден сигнал, означават консуматори на мрежата.

Ситуацията буди отвращение и горест у столичани. Много означават, че хората, които са трансформирали пешеподното оборудване в леговище, просто нямат различен избор.

Други жители сочат за виновници управляващите, които не са съумели да обезпечат заслон на нуждаещите се. Столичани са безапелационни, че гледката на нечистотия и отпадъци е неприятна, само че реагират и с доза състрадание.

  " Ако вашият живот е сложен и сте претърпели " покруса " - представете си какво е минало през главата на тези хора, с цел да стигнат до там. Проявете съчувствие и състрадание, пък след това вървете където ви видят очите... ", написа Румен К.

" Подлеза не се почиства, вижте стълбите от всички изходи и ще разберете. И да, живеят хора, след пандемията са затворени доста места за настаняване и София е цялостна с бездомни. Общината да почисти ", твърди Мариана С.
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР