За наша огромна радост въпреки забързания и натоварен модерен живот,

...
За наша огромна радост въпреки забързания и натоварен модерен живот,
Коментари Харесай

Как да се изчистим от токсините

За наша голяма наслада макар забързания и претрупан съвременен живот, който всички ние водим, в ежедневните диалози на от ден на ден хора стартират да се прокрадват думи като: детоксикация, здравословно хранене, здравословен метод на живот.

Токсините, които трупаме с времето от нездравословна храна, нечиста околна среда и застоял метод на живот, на по-късен стадий ни отвръщат с наднормено тегло, диабет, хронични и сърдечно-съдови болести.

Ако желаете да избегнете рисковете от упоменатите нагоре положения, то е по-добре да измененията метода си на живот, до момента в който още не е станало прекомерно късно.

Детоксикация

 Как да се почистим от токсините

Ако хапвате постоянно, само че чувствате непрекъснат апетит и отмалялост, страдате от хормонални проблеми, постоянно главоболие и внезапни промени на настроенията, то вие евентуално се нуждаете от един пречистващ и зареждащ организма детокс. В взаимозависимост от това какъв брой прецизни можете да бъдете, може да избере собствен личен детокс режим, тъй че да можете да го издържите и да сте сигурни, че няма да се откажете още на втория ден.

Имайте поради, че най-добре спомагат за пречистването водата и суровите плодове и зеленчуци. Придържайте се основно към тях, като прибавите в менюто си, и сурови ядки, бобови растения, конопени и ленени семена и всевъзможни типове чай. В никакъв случай не трябва да гладувате, тъй като по този начин ще забавите метаболизма си, което няма да благоприятства и за процеса на отслабването ви.

Физическа интензивност

 Как да се почистим от токсините

Вторият извънредно важен фактор по време на детокс е физическата ни интензивност. Застоялият живот в офиса спомага за бързото утежняване на здравето ни. Колкото повече придвижвания правите и колкото по-натоварващи са те, толкоз повече отрови ще изкарвате при изпотяването. Ако не разполагате с доста свободно време, тъй че да посещавате фитнеса или пък парите за месечна карта ви се костват прекомерно доста, можете да намерите страхотни и ефикасни стратегии с извършения в домашни условия.

Най-важното е обаче да поставите някакви граници и да не преминавате оттатък тях. Не бъдете прекомерно строги към себе си - въпреки всичко желаеме да се почистим от нездравословните отрови, а не да се убием от апетит или прекомерно натоварващи фитнес извършения.

Когато видите позитивните промени в организма ви след едно такова филтриране, вие сигурно сами ще се откажете от по-нататъшната приложимост на газирани и алкохолни питиета, чипсове и всевъзможен тип нездравословна пакетирана храна.

Ти можеш!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР