За нас това е тежка загуба. Голямата ни грешка е,

...
За нас това е тежка загуба. Голямата ни грешка е,
Коментари Харесай

Нинова: Тежка загуба, ИБ на БСП подаде оставка


За нас това е тежка загуба. Голямата ни неточност е, че хората не ни разпознаха като опция. Но продължаваме да гледаме напред. След тези избори ГЕРБ към този момент няма да може да ръководи, Борисов няма да може да е министър председател.

Това са част от оценките на резултатите от изборите, които направи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в центраата на партията. Тя разгласи също, че няма да подава оставка, само че че цялото Изпълнително бюро на Българска социалистическа партия към този момент е подало оставка.

Току-що цялото Изпълнително бюро подаде оставка, сподели Нинова и добави, че при първа опция ще се свика присъствен Национален съвет, който да избере Изпълнително бюро.

Поставихме си цел да сме първа политическа мощ. Не я постигнахме. За нас това е тежка загуба. Апокалиптичните картини, които се чертаят за Българска социалистическа партия, са пресилени. Били сме в такова положение, излизали сме от него. Гледаме напред. Разбира се, през днешния ден няма да употребявам клишетата, ние занапред ще проучваме, ще забележим. За нас аргументите са ясни, сподели още Нинова.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР