За нас това е една малка стъпка към добра чуваемост

...
За нас това е една малка стъпка към добра чуваемост
Коментари Харесай

Педиатър за обещанието на Борисов за чисто нова детска болница: Малка стъпка към добра чуваемост

За нас това е една дребна стъпка към добра чуваемост и разговор с институциите. Националната гражданска самодейност в никакъв случай не е желала ннищо повече от разговор с ръководещите, с цел да се стигне до едно положително решение за децата. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия педиатърът в Специализираната детска болница Иван Митев доктор Адил Кадъм във връзка вчерашното заричане на премиера Бойко Борисов, че скелето на остарелия институт по педиатрия в двора на Александровска болница ще бъде съборено и на негово място ще бъде издигната чисто нова национална детска болница.

В интерес на истината нито едно от нашите претенции не е задоволено. Изказано е желание от страна на премиера да бъде разрушено скелето и да бъде разгласен абстрактен план. Целият развой по основаването на детската болница обаче изисква доста законодателни ограничения. Затова събирането на подписи пордължава, зада бъдат те импортирани в Народното събрание. Сградата е единствено един незабележим съставен елемент от целия развой, съобщи доктор Кадъм.

Борисов към протестиращи за детската болница: Събаряме остарялата сграда и строим нова

Колегите в последните 40 години са били лъгани неведнъж.Те за първи път виждат ясна и краткосрочна политическа воля и желаят да си спестят следващото отчаяние. Не можем да упрекваме хора, които до момента са получавали единствено кухи обещания, съобщи педиатърът във връзка реакции на лекари, които споделят, че до момента в който не видят документи за решението, не могат да се заардват изцяло.

До момента нямаме изключително доверие в екипа на Министертвото на опазването на здравето. Смятаме, че би трябвало да има по-разширен екип, в който да взе участие и публичен съвет, сподели още доктор Адил Кадъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР