За нас темата в момента е Иво Христов, а не

...
За нас темата в момента е Иво Христов, а не
Коментари Харесай

Марешки: Темата е оставката на Иво Христов, а не на Димитър Главчев

За нас тематиката сега е Иво Христов, а не Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на "Воля " Веселин Марешки в отговор на въпрос по какъв начин ще гласоподава групата във връзка с настояването за оставка на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев.

"Не съм участвал през вчерашния ден на разногласието сред Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила и Димитър Главчев, само че това не можем да го превърнем в народен проблем. За нас доста по-голям проблем е, че 80 % от българите са наречени дебили и ние няма да се примирим с това и ще желаеме до последно оставката на Иво Христов ", изясни Марешки. "Ще бъдем в пленарната зала, до момента в който Народното събрание работи. Никога не сме излизали от Народното събрание. Предвиждаме да напущаме парламентарната зала, в случай че Иво Христов е вътре ", уточни той.

ПГ на "Воля " към момента няма решение по какъв начин ще гласоподава желаната оставка на Главчев, само че съгласно Марешки тази тематика не вълнува нито един български жител. Губи се скъпо парламентарно време за неща, от които хората въобще не се интересуват, разяснява той.

"Подобриха ли благосъстоянието на българския народ, покачиха ли приходите, сигурността на хората? Занимават се с маловажни въпроси ", съобщи Марешки.

Попитан дали "Воля " се трансформира в новия "златен пръст " за крепене на кворума в Народното събрание Марешки съобщи, че не вземат участие в съдружни съглашения, нито в каквито и да е с ГЕРБ. Без значение дали от нас зависи кворума или не, ние всеки ден ще вървим на работа, както сме го правили до момента, уточни Марешки. Ние ще вървим на работа, а няма да поддържаме кворум, разясни той.

По думите му нито веднъж от Движение за права и свободи не са обелили дума за Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила и Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила. За да разиграват циркове, са се вторачили във Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила, само че със Сидеров и Каракачанов са си безспорен съдружен сътрудник, разяснява той. Ролите са разиграни - Българска социалистическа партия са опция на ГЕРБ, Движение за права и свободи сякаш са опция на националистите, ние сме опция на цялото това статукво, разяснява още Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР