За нас местните избори са възможност да стане истинската промяна

...
За нас местните избори са възможност да стане истинската промяна
Коментари Харесай

Нинова: Местните избори са възможност да стане истинската промяна в България

За нас локалните избори са опция да стане същинската смяна в България. Защото смяната на върха, в законодателната власт, не стана. Там смяната и статуквото се сляха в безпринципна сглобка за пари и власт и опцията това да бъде променено са локалните избори. Затова призоваваме всички български жители да излязат и да гласоподават. Промяната е в техните ръце. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Представители на партията записаха в понеделник коалиция " Българска социалистическа партия за България " в ЦИК за идните локални избори, като внесоха 6000 подписа.

По думите на Нинова, Българска социалистическа партия потегля доста съществено към тези избори, припомняйки, че първа през вчерашния ден е приела предизборната си платформа и одобрила 138 претенденти за кметове и общински съветници, като следва идната седмица да утвърди още над 100.

" Нашата позиция остава кардинална и поредна. Моделът на ГЕРБ, който ръководи 12 години страната, се реалокира в локалната власт и сътвори цели феодални имения в общини, където, посредством боязън, напън, назначения и зависимости, продължава да ръководи в най-важната част на ръководството на страната – общините. Целта ни е това да бъде променено и смяната най-сетне да стане, откакто гласоподавателите, които я желаеха, бяха излъгани след парламентарните избори ", сподели още Корнелия Нинова.

Според нея това може да стане посредством гласоподаване на левите хора и на тези, които утвърждават политиките, последвателността и твърдостта на Българска социалистическа партия и я правят оценка като единствената партия, която не е предадала гласоподавателите си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР