За нас изкараха, че една сестра, която ваксинира в Софиямед

...
За нас изкараха, че една сестра, която ваксинира в Софиямед
Коментари Харесай

Цитат на деня: Една сестра изкараха агента ми за връзка с Делян и Карадайъ

За нас изкараха, че една сестра, която имунизира в " Софиямед " и надали не към този момент е сътрудникът за връзка сред мен, Делян (кандидатът за народен представител на Движение за права и свободи Делян Пеевски - бел.авт.) и Карадайъ (Мустафа Карадайъ - водачът на ДПС). Просто до там им стигна наглостта, че преди месец тя ме била имунизирана ", това сподели в неделя пред публицисти Бойко Борисов в обичайното си включване онлайн във " Facebook ".

В него той направи монолог по разнообразни тематики, като понякога реагираше на реплики от претенденти на ГЕРБ и присъстващи. Фокус на изявлението му беше откакто е предизборна акция, както и несправянето на служебното държавно управление с ръководството.

Репликата за сестрата на някогашния министър председател е във връзка фотоси,, от които се вижда, че една и съща здравна сестра слага ваксина на тримата въпреки и в разнообразни интервали. " Но ние бяхме тогава 15 души: Делян Добрев със фамилията си, Томислав (бившият вицепремиер Томислав Дончев, б.а.), Младен (бившия вътрешен министър Младен Маринов, б.а.), отидохме и тя дамата, това и е работата ", сподели още Борисов. Той обърка обстановките, тъй като образецът, който дава е от слагането на първата му доза и от излъченото от него видео се вижда друга сестра. При втората доза, Борисов популяризира единствено фотография и на нея е съвпадението.

Повече по тематиката за общото във имунизирането -.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР