За нас хартиената бюлетина е вододел. Всички партньори на промяната

...
За нас хартиената бюлетина е вододел. Всички партньори на промяната
Коментари Харесай

Кирил Петков хвали бюджета на Василев, харесали го и министрите на Радев, от ПП ще отидат на консултации с президента

" За нас хартиената бюлетина е вододел. Всички сътрудници на смяната би трябвало да се разграничат от нея, тъй като отваря вратата за злоупотребите. Не можем да разгадаем България да се върне обратно. Нашият апел е от Българска социалистическа партия да се разграничат от тази концепция. Това е доста значимо за България - да не се връщаме към подправените и подправените бюлетини и протоколи, както и към чувалите. Ние гласувахме " за " Вигенин ". Това съобщи пред БТВ съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

" Ние ще бъдем доста мощна съпротива на хартиената бюлетина, тъй като всички знаят какви измами стават с нея. Надявам се хората да го оценят в по-дългосрочен проект. Нямаше по какъв начин да подкрепим човек от предишното, който въплъщава прехода. Сложете двете фотоси на Никола Минчев и на Вежди Рашидов и ще видите разликата. Не сме се запънали непременно, само че няма да си изневерим на предизборните обещания. Ще отидем на съвещания при президента ", сподели още Петков. 

" Днес стана ясно, че съществуващият бюджет е задоволително перспективен, с цел да бъде продължен. Той работи и не усилва недостига повече, в сравнение с се очакваше. Очакват се, за жалост, огромни финансови разноски през декември. Тези разплащания евентуално ще са към строителни компании, против което се борехме. През 2022 година обаче очевидно ще свършим по-добре от предстоящото, а служебният кабинет харесва бюджета, който сме създали. Нека да опростим за хората, с цел да са спокойни - актуалният бюджет се показва по-добре, в сравнение с се очакваше. Той работи вярно и слага страната ни в много добра среда. Служебното държавно управление не желае да внася нов бюджет, тъй като преценя, че актуалният прави задоволително добра работа. Ако продължаваме да се изричаме, че следващата година ще имаме 6,6% недостиг, а не -2%, плашим вложителите от пазара. Не сме се декларирали в лявото пространство. Лично бих призовал президентът да не бяга от отговорност и да бъде импортиран нов бюджет ", разяснява някогашният министър председател.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР