За нас е ясно, че мъжете, които днес се появиха

...
За нас е ясно, че мъжете, които днес се появиха
Коментари Харесай

Лондон: Заподозрените за отравянето в Солсбъри са руски разузнавачи

За нас е ясно, че мъжете, които през днешния ден се появиха по съветска държавна медия, са офицери от Главното разследващо ръководство (ГРУ) на Русия и те бяха разпознати от полицията като обвинени за отравянето на Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал, разгласи английското външно министерство, представено от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двамата мъже споделиха, че са били незаслужено упрекнати от Обединеното кралство в опит за ликвидиране на някогашен съветски разузнавач и щерка му в Солсбъри и през март просто са посетили града като туристи. Попитана за изявлението на Александър Петров и Руслан Боширов, говорителка на кабинета на Тереза Мей в Лондон сподели: За държавното управление е ясно, че тези мъже са офицери от ГРУ, които са употребявали унищожително отровно, нелегално химическо оръжие по улиците на страната ни. Многократно искахме от Русия да изясни случилото се в Солсбъри през март. Днес, както и преди, те дадоха отговор с преиначаване и неистини.

Бившият съветски шпионин и щерка му бяха открити в кома на 5 март 2018 година в южния британски град Солсбъри след отравяне с нервнопаралитичното вещество "Новичок ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР