За нас българите със сигурност. Ние тези неща не ги

...
За нас българите със сигурност. Ние тези неща не ги
Коментари Харесай

Петър Стоянович за рака на крал Чарлз III: Ние много обичаме да прогребваме човек, оплакваме го приживе

„ За нас българите сигурно. Ние тези неща не ги обичаме и се плашим доста от тях. Смятаме, че в случай че някой е с каквото и да било диагноза, той е първо пасажер и незабавно започваме да го оплакваме приживе. Второ,започваме да мислим по какъв начин да създадем по този начин, че да се сродим или най-малко сприятелим със идващия “.

По този метод проф. Петър Стоянович шеговито отговори в ефира на „ Тази заран “ на въпроса дали известието пред обществото и света за влошеното здравословно положение на деен член на английското кралско семейство е гражданска война.

На 5 февруари Бъкингамският замък заяви, че крал Чарлз III е диагностициран с форма на рак.

" Ние балканците и изобщо южняците изклютелно доста обичаме да прогребваме индивида, преди той изобщо да е помислил за това нещо. Да изчакаме развиването. В кралския поминък нещата са толкоз свързани с този и оня свят, че няма никакво значение кой и какъв брой ръководи. Тези хора поддържат връзка по различен метод - да си блажен да царуваш, е нещо, което не е във времето и пространството. То е в различен хоризонтал ", изясни проф. Стоянович.

Това оповестиха от Бъкингамския замък

„ Западният цивилизован свят към този момент от дълго време борави с изпреварваща информация, изключително за здравословно положение, не за друго, а тъй като носиш отговорност за бъдещето на нацията и страната. Хората са задължени да имат визия за твоя статус – добър, неприятен, фамилен, здравословен. В края на 19-и и началото на 20-и век всяка едно придвижване на президента се оповестява, с цел да знаят хората по какъв начин действа тази страна – „ Негово величество царят отпътува на лов “, „ Негово величество царят се върна от лов “ – написа във вестниците “, разяснява проф. Стоянович.

Кралят ще отсрочи обществените си задължения и ще би трябвало да бъде заместен от представители на кралското семейство

„ Според мен Лондон има сюжет за всяко едно нещо, което следва. Дали ще има промяна на караула, никой не може да каже занапред. И да има и да няма – „ Кралят е мъртъв, да живее кралят. Като му пристигна времето, ще пристигна идната стъпка. Ще се реши по кое време да пристигна идната вест “, означи той.

Информацията беше обявена от премиера на Англия Риши Сунак за Би Би Си

„ Забележете по какъв начин беше дефинирано болестта на краля от неговия пиар екип. Третият абзац беше отдаден на това, че по този метод негово величество ще разбере положението и провокациите на милиони пациенти по света, които страдат от същото нещо. Това е жанр. Самият факт, че се назначават съветници и помощници, е напълно обикновено. Не знаем с какви процедури и с каква физическа натовареност ще е обвързвано това лекуване. Не знаем и какъв брой дълготрайно ще бъде то “, изясни още проф. Петър Стоянович.

Той беше в отмора от обществени задължения, защото брачната половинка му претърпя планова коремна интервенция

„ Делникът на един актуален монарх е обвързван с непрестанна работа. Може би българският фен си показва прожекция на кино лентата „ 13-ата избраница на принца “. Не е единствено пътешестване по света и разходки. Монархът работи както всеки един началник на огромна кооперация и президент “, разяснява той.

Според него крал Чарла Трети няма да ръководи толкоз дълго, колкото е чакал. А след него ще има много " огромен синкоп към идващото потомство ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР